Skip to main content

Positive Redirection Center

Main Menu Toggle
2115 N. Williams Road, San Benito, TX 78586 Phone: (956) 361-6275 Fax: (956) 361-6278

Bell Schedules

PRC Level 3 Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Student Report Time 6:45 AM 7:00 AM 15 min
After School Program ( Morning Session) 7:00 AM 7:30 AM 30 min
Breakfast 7:30 AM 7:45 AM 15 min
1st Period 7:45 AM 8:30 AM 45 min
2nd Period 8:30 AM 9:15 AM 45 min
Restroom Break 9:15 AM 9:25 AM 10 min
3rd Period 9:25 AM 10:10 AM 45 min
4th Period 10:10 AM 10:55 AM 45 min
5th Period 10:55 AM 11:40 AM 45 min
Lunch 11:40 AM 12:20 PM 40 min
6th Period 12:20 PM 1:05 PM 45 min
7th Period (Level 2 Teacher Conference) 1:05 PM 1:50 PM 45 min
Restroom Break 1:50 PM 2:00 PM 10 min
8th Period 2:00 PM 2:45 PM 45 min
9th Period (Level 3 Teacher Conference) 2:45 PM 3:30 PM 45 min
10th Period 3:30 PM 4:15 PM 45 min
After School Program 4:15 PM 6:00 PM 105 min